محل تبلیغات شما
با نزدیک شدن به انتخابات شوراها، نقش مردم در تعیین سرنوشت شهر و روستای خود برای چهار سال آینده، بیشتر دیده می شود؛ زیرا شوراها نوعی پارلمان محلی هستند که از طرف مردم و بدون دخالت دولت ایجاد می شوند. بر اساس نظام عدم تمرکز، شوراها جزء سازمان های مستقل از دولت بوده که در تصمیم گیری و اداره امور محلی دارای استقلال مشروط به رعایت قانون و نظامات عمومی هستند. به همین سبب، طرح اصلی تشکیل شوراهای محلی، در اندیشه مردم سالاری و مشارکت مردم در اداره امور محلی کشور نهفته است. بر همین اساس، اصل ۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بر این موضوع تاکید دارد و بر طبق این اصل،امور کشور باید به اتکاء به آراء عمومی اداره شود.

بر طبق قانون اساسی،شوراها را بر اساس اهمیت، به ترتیب زیر می توان نام برد:

شورای عالی استان ها،شورای استان،شهرستان،بخش، شهر و روستا است که در بین این شوراها،شورای روستا و شهربه طور مستقیم انتخاب می شوند و دیگر شوراها به صورت غیر مستقیم انتخاب می شوند.پس از گزاردن نظری کوتاه مطابق با آنچه گذشت به اصل موضوع که در اینجا وظایف شورای روستا و شهر است، می پردازیم.

 

وظایف واختیارات شورای روستا

وظایف واختیارات شورای روستا در ماده ۷۳ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شورای اسلامی کشور آمده که عبارتند از:

 

بقیه در ادامه مطلب

رموز ساده پیشرفت در زندگی

آشنایی با وظایف شورای روستا و شهر

تاریخچه فریم شهر

روستا ,شورای ,وظایف ,شهر ,مردم ,شوراها ,شورای روستا ,می شوند ,روستا و ,که در ,مستقیم انتخاب ,واختیارات شورای روستا ,وظایف واختیارات شورای ,وظایف شورای روستا

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

روزایے ڪـہ בیگـہ بر نمے گرבטּ